Új Auchan Superstore Budapesten

Budapest 10. kerületében nyílt meg az Auchan legújabb üzlete, mely egészen új szolgáltatásokat nyújt. Az Auchan Retail Magyarország superstore formátumú áruházában egy, az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában már bizonyított új szolgáltatás is elérhetővé válik.

superstoree

A X. kerületben megnyitott, közel 4000m2 alapterületű üzlethelyiségben megtalálunk mindent, ami a napi vagy havi bevásárlásokhoz szükséges. Noha kevesebb minden található meg, mint a hipermarketekben, egyedülálló módon azonban a webshopon keresztül megrendelt termékeket itt is átvehetjük egy elkülönített részen. Ez az úgynevezett click&collect szolgáltatás, melynek köszönhetően nem csak a sorban állást kerülhetjük el, de a termékek egyenkénti összegyűjtését is az áruház egész területéről. Ez az új koncepció is részét képezi a piaci jelenlét megerősödését célzó terjeszkedési stratégiának a Szekszárdon nyílt szupermarket és az online webshop mellett.

A hipermarketektől eltérő módon a superstore a városon belül található, így gyalogosan és budapesti tömegközlekedéssel is gyorsan és könnyen elérhető.  Az ünnepélyes megnyitón Kőbánya polgármestere kiemelte, hogy a kerület fejlődéséhez az ilyen magánberuházások is nagy mértékben hozzájárulnak.

Új Auchan Superstore Budapesten” bejegyzéshez egy hozzászólás

Hozzászólás